Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Po mamince zdědila hudební nadání i lásku k muzice, ale přesto se vydala trochu jinou cestou! Řeč je o sedmadvacetileté dceři zpěvačky Tanji (55). Rocková dračice a interpretka hitu Nad hlavou létá rokenrol na svou dceru Nikolu prozradila Super.cz více.

„Musím se přiznat, že jsem ji od zpívání trošku zrazovala. Nikola má hudební cítění i hezký hlas a občas s námi dokonce zpívá. Vždycky když stojí na pódiu se mnou, jsem živější a skotačivější. Dodává mi energii,“ práskla nám Tanja s tím, že nakonec si její dcera vybrala zcela jiný obor.

„U nás studovala politologii a také mediální studia. Doktorát z mezinárodní politické ekonomie si dělá v brazilském Rio de Janeiru. V České republice se už dva roky stará o chod televizí Rebel a Relax,“ svěřila nám pyšná máma Tanja, která byla těsně po revoluci dvakrát bronzovou slavicí v největší tuzemské anketě popularity.

Nikola má něco z mámy Tanji i táty Radima Pařízka, který je kapelníkem Citronu. Společně se všichni tři objevili na tiskové konferenci ke společnému turné hard and heavy kapel Citron a Tublatanka s příznačným názvem Souboj rebelů.

„Po letech spolu zase s Radimem spolupracujeme a je to fajn. Velká výhoda je, že se známe a víme, co od sebe čekat,“ dodala dáma, která žije v Čechách i Švýcarsku, kde bydlí její současný přítel.

Reklama

Další články

Načítám