Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě nikdy nebyly plážové trendy tak různorodé! Ať už milujete bikiny, nebo se naopak cítíte nejlépe v jednodílných plavkách, letos jednoznačně zazáříte. Stačí si vybrat ze žhavé kolekce pro novou sezónu. Najdete v ní vzory, ze kterých oči přecházejí, jedinečné strappy pásky, minimalistické skvosty i klasiku v novém. V těchto pěti modelech se prostě budete cítit jako bohyně.

Strappymánie pokračuje

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Baví vás pásky? Letos si je zase užijete! Strappy se objevují v nečekaných variacích a dvoudílné plavky Thalia jsou toho sexy důkazem. Jejich svěží květinový základ odvážně kontrastuje s hlubokou černí strappy pásků na podprsence i kalhotkách. Horní díl však ukrývá jednu lahůdku navíc, a tou jsou pevně všité push-up vycpávky. Spolehlivě drží na místě a pro váš plný dekolt udělají naprosté maximum. Připravte se na pořádnou dávku pozornosti!

Rafinovaně jednoduché

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Móda pro nadcházející léto myslí i na ženy, které na posilovnu neměly zrovna moc času. Promyšlené střihy, které tvarují tělo, přitáhnou pozornost k přednostem a šikovně potlačí nedostatky. Vzorem rafinovanosti je model Whitney Bordo. Sytá purpurová barva podpoří váš ženský element a skvěle tvarovaná podprsenka s hluboce řasenými košíčky na 100 % zaručí, že vše zůstane na svém místě, i když si s chutí skočíte šipku. Vyšší kalhotky si zamilujete, krásně zpevní a podrží bříško.

Luxusní lesk, kterého se nemusíte bát

Foto: Astratex
Více

Foto: Astratex

Komerční sdělení

Že mohou kovově lesklé plavky nosit jenom super štíhlé modelky? Možná, ale to neznamená, že byste se měla vzdát zlaté barvy. Naopak, když si vyberete ten správný odstín a doplníte ho nebesky modrou a zemitou hnědou, stanete se v okamžiku královnou bazénu. Košíčky plavek Coco Tyrkys navíc nádherně zpevní ňadra a jemná barevná kombinace bude lichotit každému odstínu pokožky.

Tankiny jsou pořád trendy

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Váhání, jestli si troufnout na dvoudílné plavky nebo se uchýlit k jistotě jednodílných, zaručeně vyřeší tankiny Juliana. Spojují v sobě totiž to nejlepší z obou. Zakryjí bříško, a přitom je stačí jenom povytáhnout a opalujete se jako v bikinách. Vrchní díl vytvaruje tělo díky pevně vyztuženým košíčkům a postará se o krásnou siluetu až ke kontrastnímu lemu kalhotek. Nemusíte se bát, že by jasné barvy poškodilo sluníčko, použitý materiál má garantovaný ochranný faktor UPF 50+.

Černý minimalismus

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Existuje jedna barva, která nikdy nevyjde z módy. Ano, je to černá. A jen těžko ji najdete v tak elegantním, sebevědomém a přitažlivém provedení, jako mají plavky Emilia. Stačí jim jedna jediná ozdoba - pružné strappy pásky, které vykreslují linie napříč dekoltem a pasem. Nic víc není potřeba. V tomto modelu budete naprosto originální a nepřehlédnutelná!

Další články

Načítám