Hlavní obsah
Článek

Jako blesk z čistého nebe rozzářila během úterní noci šestý ročník slavnostní večeře Icon Mann v Beverly Hills americká herečka (ale také bývalá modelka, a dokonce i královna krásy) Halle Berry. (57)

Je neuvěřitelné, že nezapomenutelná bondgirl z filmu Dnes neumírej (2002) v létě oslaví už 52. narozeniny. Vždyť platila za jeden z největších sexuálních symbolů 20. století! Stále si však drží mladistvou vizáž, přitom trpí silnou cukrovkou, na jedno ucho téměř neslyší a čelo jí ´zdobí´ jizva po tržné ráně, kterou utrpěla při autonehodě. Pohromadě tehdy rozbitou kůži drželo až dvacet stehů.

Držitelka Oscara, Emmy i Zlatého glóbu si na slavnostní večeři vyrazila v sexy metalických minišatech bez ramínek od známé návrhářky Eleny Revy. A to byla opravdu trefa do černého, odvážné šatičky herečce neskutečně sekly.

Jen pár hodin před tím ještě sdílela na sociální síti snímek svého roztomilého čtyřletého synka Macea v kostýmu Supermana. To je momentálně její největší a jediný mazlík mužského pohlaví. S partnery jí to totiž stále nějak nevychází. Momentálně je zase singl. S otcem Macea, Olivierem Martinezem se po chvíli rozvedla. A poslední její vztah s britským modelem Alexem Kidem jí vydržel pouze čtvrt roku a v prosinci skončil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám