Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako malá se chtěla stůj co stůj stát herečkou. Když se jí později sen vyplnil, vypadá to, že z ní hříčkou osudu je nakonec spíš modelka.

Hvězda filmu Transformers Megan Fox (37) toho od zmíněného kasovního trháku zrovna moc nenatočila. Za posledních pět let měla roli v pěti snímcích, z čehož jednou šlo o televizní film a dvakrát o Želvy Ninja. Zato se objevila hned v několika reklamních kampaních většinou na spodní prádlo.

Faktem ale je, že Megan v tomto období měla trochu jiné starosti než běhat po castinzích, respektive honit po nich svého agenta. Je totiž už trojnásobnou maminou, a tak pro ni byly priority přeci jen trochu jinde. A ten modeling sám o sobě zas až tak časově náročný není.

První kampaň získala a nafotila pouhých pět měsíců po porodu. Tehdy se jednalo o značku spodního prádla Frederick’s of Hollywood, se kterou pak spolupracovala ještě mnohokrát. A i kousky z kolekce, kterou má Megan na sobě nyní, je od stejného výrobce. Ale dost povídání. Pojďme se raději už podívat, jak to téhle sexy kůstce sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám