Hlavní obsah
Článek

Kdysi obdivovaný Afroameričan Bill Cosby (80) si takhle svá pozdní léta určitě nepředstavoval. Nejenže se kvůli četným obviněním ze sexuálního obtěžování v Hollywoodu stal vyvrhelem, ale navíc přežil už druhého ze svých pěti potomků.

Bill Cosby se už v roce 1997 musel vyrovnat se smrtí jeho tehdy sedmadvacetiletého syna Ennise. Ten nepodlehl žádné nemoci, ale stal se obětí ozbrojeného přepadení. Hercovu kariéru ukončily desítky žen, které jej po letech obvinily ze sexuálního obtěžování a zneužití pod vlivem omamných látek. Cosby byl zdiskreditován dokonce ještě dva roky předtím, než Hollywood ze stejného důvodu zavrhnul producenta Harveyho Weinsteina, což odstartovalo iniciativu MeToo.

Herec teď přišel o svou velkou oporu. Dcera Ensa, která se s Billem v roce 1989 objevila v seriálu The Cosby Show, se jej totiž v době, kdy jej média pranýřovala, nejvíce zastávala. Ve věku 44 let zemřela na selhání ledvin. „Cosbyovi všem děkují za modlitby pro jejich milovanou Ensu, která podlehla zdravotním komplikacím,“ oznámil mluvčí Cosbyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám