Hlavní obsah
Článek

Děti, teenageři i dříve narození. Fanouškovská základna Dary Rolins (51) se rozkládá napříč všemi generacemi. Proto byla popová diva ve svém živlu také na setkání s mladými influencery. Na srazu blogerů nechybělo sesterské duo A Cup of Style, Beha Nguyen, Anna Šulcová, Natálka Kotková, Sabina Rojková, Sharlota Frantinová, Pavel Callta nebo Lukáš Macháček.

„Potkat mladé influencery je samozřejmě vždy osvěžující. V mé profesi se s nimi naštěstí potkávám dost často. I moje publikum je díky mé hudbě širokospektré. Je mezi nimi spousta lidí, kteří jsou mocní na sociálních sítích, stejně tak jako já. Spojuje nás kreativní mysl a ambice inspirovat,” komentovala Dara setkání s mladými lidmi, kteří kralují ve světě jedniček a nul. Od mnohých jedinců o generaci mladší se zpěvačka často inspiruje.

„Přiznám se, že je mezi nimi řada velmi zajímavých a talentovaných lidí, jejichž posty dokáží pobavit a inspirovat i mě. Nemluvě o tom, že se pomalu, ale jistě, zatím ještě pořád tzv. přes moje rameno, stávají někteří z nich oblíbenci mojí dcery,” směje se Dara.

„Lauře je devět a móda a líčení je svět, který ji přirozeně magneticky přitahuje. A s tím nepochybně velmi úzce souvisí tento svět. Čert ví, jestli z ní brzy nebude jedna z nich, protože už teď s tím vyhrožuje,” říká Dara.

Na akci byla kromě kosmetických novinek představena iniciativa Fandíme ženám, jejímž cílem je podpořit pozitivní vlnu podpory žen ve společnosti. „Je to velmi sympatická kampaň, která je celá o nás ženách. Je o podpoře, kráse a respektu jedna k druhé,” říká Dara, která společně s dalšími ženami představí na Mezinárodní den žen svůj inspirativní příběh.

Reklama

Další články

Načítám