Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Astronomické jaro je sice na obzoru, ale zima se rozpomněla, jak má opravdová zima vypadat a drtí i nížiny pořádnými mrazy. S každým ochlazením vyvstane otázka, co si obléknou, aby pobyt venku byl co nejpříjemnější. Existuje takové oblečení? Moira, český výrobce funkčního prádla Vaše představy určitě splní.

Ženy ocení teplo a sucho

Foto: Moira CZ, a.s.
Více

Foto: Moira CZ, a.s.

Komerční sdělení

Funkční prádlo, na rozdíl od běžného prádla, ve chvíli oddychu, po pominutí fyzické námahy nestudí a nelepí se na tělo. Vyzkoušená kombinace vlny Merino a vlákna Moira umí udržet potřebnou teplotu. Tato kombinace je použita i pro spodní kalhotky pro ženy. Prodloužený střih nohaviček oceníte v právě panujících mrazech. Vedle vlastností, které jsme zmínili je možné funkční prádlo a ošacení vrstvit. Tím dosáhneme vyššího zateplení při stejném odvodu vlhkosti.

Nejen prádlo

Foto: Moira CZ, a.s.
Více

Foto: Moira CZ, a.s.

Komerční sdělení

Pohled na funkční prádlo se změnil, dnes už nejde jen o funkci, ale také o vzhled. Moira, český výrobce funkčního prádla přináší ve svých kolekcích módní barevnost a střihovou pestrost. Je samozřejmé, že firma dodržuje normy a hygienické předpisy v souladu s evropskou legislativou. A nejde jen o základní vrstvy, můžete si vybrat také podprsenky, legíny, svetry, mikiny, čelenky, kukly, čepice, rukavice a ponožky. Všechny výrobky mají garantovanou funkčnost a kvalitu.

Pro náročné

Foto: Moira CZ, a.s.
Více

Foto: Moira CZ, a.s.

Komerční sdělení

Nejjemnější vlna Merino v kombinaci s vláknem Moira umí vytvořit dokonalý pocit komfortu v každé situaci - při sportu, v zaměstnání i při odpočinku. Bezešvé prádlo konstruované v mírně strukturální vazbě zajišťuje, že se ani navlhlý výrobek nelepí na pokožku a udržuje konstantní teplotu. Výrobek je vybaven ventilačními i zateplovacími zónami. Kombinaci vlákna Moira a vlny Merino obsahují i anatomicky řešené boxerky s prodlouženou nohavicí pro muže. Výrobek je určen do chladného počasí pro veškeré sportovní i pracovní aktivity, včetně dlouhodobého pobytu v přírodě.

Do mrazu je MERINO MOIRA

Foto: Moira CZ, a.s.
Více

Foto: Moira CZ, a.s.

Komerční sdělení

Nejkvalitnější ovčí vlna Merino a unikátní vlákno Moira TG 900 v promyšlené vazbě splňují představy o funkčních materiálech - rychlý odvod potu při zachování tepelného optima. Kombinace materiálů přináší výborný termoregulační efekt, vysokou odolnost a jednoduchou údržbu. Některé fazony jsou koncipovány, jako lehká bunda se sofschelovým sedlem.

Moira pro děti

Foto: Moira CZ, a.s.
Více

Foto: Moira CZ, a.s.

Komerční sdělení

Moira ve své nabídce nezapomíná na děti, vedle osvědčené kombinace vlny Merino a vlákna Moira, přináší fazony z pleteniny Thermon pro opravdové zimní počasí. Dokonale děti zahřejí. Na mráz je nejlepší Moira – dopřejte si pohodu.

Další články

Načítám