Hlavní obsah
Článek

Po návratu z polopracovního pobytu ve Spojených státech se zpěvačka Marta Jandová (49) objevila na televizní obrazovce a všechny překvapilo, jak dokázala za pár měsíců zhubnout. V nádherných černých koktejlkách a na patnáct centimetrů vysokých podpatcích vypadala fantasticky. Jen ten dekolt se jí tolik nedmul. To bývá obvykle nemilá daň při hubnutí.

Marta přibrala poté, co ze zdravotních důvodů přestala kouřit. "Zpomalil se mi metabolismus a tak jsem musela poprvé v životě začít se cvičením," vysvětlovala. Super.cz byl i svědkem jejího cvičení pod vedením opravdu drsného trenéra. "Nefňukej, děláš to pro sebe," rýpal ve fitku do Marty, která musela běhat jako čamrda mezi power platem, cvičícími stroji a běžeckým pásem nebo simulátorem jízdy na běžkách. Měla téměř slzy v očích.

Dřina se jí ale vyplatila. Na obrazovce TV Barrandov v pořadu To byl náš hit, kde zpěváci vystupují se slavnými písněmi několika desetiletí, vypadala famózně. Marta momentálně dokončuje svoji první sólovou desku, právě kvůli ní strávila nějaký čas v Americe.

Reklama

Další články

Načítám