Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Kitty Spencer (27), dcera mladšího bratra princezny Diany Charlese Spencera, a lady Amelia Windsor (22), vnučka prince Edwarda, vévody z Kentu (bratrance královny Alžběty II.), toho mají hodně společného. Obě pocházejí z vážených britských rodů, obě jsou to blondýnky, obě za sebou mají zkušenosti v modelingu, ale přesto se obě na přehlídkách nejčastěji vyskytují jako hosté. Jako v Miláně na týdnu módy.

Přehlídky, na něž tyto britské lady zavítaly, ale byly různé. Zatímco Kitty nalákala show italského dua Dolce & Gabbana, Amelia vyrazila zhlédnout kolekci Emporio Armani. Jak je dobrým zvykem, obě se oblékly v duchu předváděných modelů, což v případě mladší z nich znamenalo třeba páskové sandálky v jednom stupni Celsia. Pro módu cokoli, neodpustil si britský Daily Mail...

Dívky z vyšších společenských vrstev jsou samozřejmě vychovávány tak, aby nejlépe reprezentovaly své rodiny. V případě lady Spencer to znamená několik vysokých škol a účast na společenských událostech od předávání módních cen po turnaje v golfu, Amelia, jež univerzitu absolvovala loni, má v tomto směru zřejmě zatím o něco volněji a vyhledává především módní akce typu týdnů módy.

Reklama

Další články

Načítám