Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Hana Zagorová (†75) opět slavila své pětašedesátiny. Zatímco poprvé to bylo ve velkém stylu s manželem Štefanem Margitou, tentokrát pro ni uspořádalo odpolední párty její vydavatelství. Od něj dostala trojcédéčko se svými největšími hity.

Sešlo se ale i pár dalších dárků a spousta kytic od kolegů, nevyjímaje jejího bývalého stálého spolupracovníka Petra Rezka. Jejich hit Duhová víla je nezapomenutelný. A zvláštním darem překvapila Linda Finková s maminkou Lídou Nopovou. Zagorové přinesly plnou přepravku vlastnoručně nasbíraných hub.

"Já slavím ráda cokoli, takže opakované oslavy narozenin mě rozhodně neznudí," řekla Super.cz se svým oblíbeným šampíčkem Hanka. Ta se právě vrátila z Berlína, kde momentálně zpívá její muž. "Čekají mě koncerty, ale do konce roku se ještě podívám za Štefanem do světa. Mimo jiné vystupuje v Chicagu," vysvětlila.

To, že pro ni pětašedesátka znamenala nějaký přelom, popírá. "Možná padesátka byla taková bilanční, ale teď si užívám života," míní. A že by plánovala v sedmdesáti ukončit kariéru jako Marie Rottrová, která také patřila k pozvaným hostům, rozhodně odmítá. "Chápu, že se tak někdo rozhodne, ale já tedy rozhodně ne," řekla rezolutně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám