Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

I když se najdou výjimky, herecká manželství často nemívají příliš dlouhá trvání. Podívejte se na případy, kdy to párům ze stejné branže nevyšlo.

Své o tom ví Brad Pitt (60), který vstoupil dvakrát do téže řeky se stejným výsledkem. Rozvod s Jennifer Aniston (55) jej zase až tak nebolel hned ze dvou důvodů. Za herečku už měl náhradu a navíc byl bezdětný. S Angelinou Jolie (48) je situace podstatně komplikovanější, protože spolu vychovávali šest dětí. Představitelka Lary Croft podala žádost o rozvod už v září roku 2016, ale jejich manželství stále nebylo ukončeno.

Podobnou zkušenost má Tom Cruise (61), který byl ženatý celkem třikrát a pokaždé s hollywoodskou kolegyní. Po Mimi Rogers si vzal Nicole Kidman (56) a následně Katie Holmes (45). Manželské svazky mu očividně nevyhovují a do dalšího se nehrne.

Johnny Depp se bránil svatbě s matkou jeho dvou potomků Vanessou Paradis. Po hlavě pak skočil do manželství s kolegyní Amber Heard, které skončilo fiaskem. Další žádost o ruku už si Depp určitě rozmyslí.

Demi Moore byla 13 let manželkou Bruce Willise, s nímž má tři dcery. Následně ulovila Ashtona Kutchera, ale i s ním se po osmi letech rozešla. K bývalým hereckým párům patří i Melanie Griffith s Antoniem Banderasem, Liev Schrieber s Naomi Watts či Ryan Reynolds se Scarlett Johansson. Nevyšlo to ani Benu Affleckovi s Jennifer Garner. Loni rozchod oznámili Chris Pratt a Anna Faris.

Reklama

Další články

Načítám