Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hereckou posilou třetí řady seriálu První republika bude Katarína Šafaříková. Půvabná slovenská herečka se v historické sáze zhostí role Ireny von Lippi, dříve Valentové, která se vdala za barona Hanse von Lippi. Příběh této postavy se odvíjí od jejího nešťastného manželství z rozumu.

Slovenská herečka Katarína Šafaříková nahradila v seriálu Annu Fialovou. Dlužno dodat, že jsou si tyto herečky opravdu velmi podobné a je klidně možné, že divák ani nezaznamená, že došlo k přeobsazení.

„Mohu potvrdit, že Anna Fialová se v připravované třetí řadě První republiky už neobjeví. Po vzájemné dohodě jsme se rozhodli roli Ireny Valentové přeobsadit. Poradíme si ale tak, že diváci to téměř ani nepoznají,“ říká autor projektu a producent Filip Bobiňski a režisér Biser A. Arichtev ho doplňuje: „Protože mám povědomí o mnoho herečkách jak u nás, tak na Slovensku, tak jsem novou představitelku Ireny Valentové našel poměrně rychle. Oslovil jsem Katarínu Šafaříkovou, u které mi i vyhovovalo, že je i o trošku starší než Anna Fialová, což se nám k dalšímu natáčení hodí.“

„To, že během různých sezon jednoho seriálu představuje jednu postavu více herců, je celkem běžný jev. Naší snahou je, aby zážitek diváka nebyl ničím narušen ani ochuzen," uzavírá kreativní producent Jan Maxa.

Zatímco Fialová musela po dobu natáčení druhé řady nosit vlásenkáři na míru vyrobenou paruku, Šafaříková si vystačí s vlastními vlasy.

Reklama

Další články

Načítám