Hlavní obsah
Článek

Neproslavila se jen svými pěveckými výkony. Na stránkách novin Perrie Edwards z kapely Little Mix dlouho držel i romantický příběh jejího vztahu s další tehdy začínající hvězdou, dnes už s bývalým členem kapely One Direction, Zaynem Malikem. Bulváru dějová linka jejich lásky přišla neobyčejně dynamická. On jí byl nejdřív nevěrný a dostal od ní kopačky. Posléze se celý zoufalý veřejně kál a ona ho po pár dnech vzala zpět. Zasnoubili se. A nakonec tři roky od zásnub se s ní rozešel jedinou SMS zprávou. Podruhé už ji ale jeho zrada pěkně sebrala.

Od té doby už ale uteklo dva a půl roku a dá se říct, že na tempo, jakým se obvykle mění vztahy párů, které dal šoubyznys dohromady i v milenecké rovině, jde o epizodu již velmi vzdálené historie. Perrie Edwards je už dnes dávno s jiným, ale neméně populárním chlapíkem.

A právě s ním, anglickým fotbalistou a reprezentantem, v Premier League hrajícím pod barvami FC Liverpool, Alexem Oxlade-Chamberlainem si vyrazila nyní na večeři a oslavit narozeniny jednoho z jejich přátel. A sebevědomí má Perrie už zase na rozdávání. Snad i proto zvolila dráždivý outfit, navíc v červené barvě, který si můžete prohlédnout v naší galerii. Jen jeden den před touto večeří vystoupila na předávání cen BRIT Awards pro změnu s velmi výrazným dekoltem.

Reklama

Další články

Načítám