Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a někdejší členka kapely Atomic Kitten, která v hitparádách bodovala především koncem devadesátých let, Kerry Katona (37) šla do sebe a po období, kdy se trápila kily navíc, se znovu pyšní štíhlou postavou. K té jí dopomohla nejen vlastní píle, ale také série liposukcí a následná úprava břicha. Ve srovnání s dva a půl roku starými snímky je to výrazná změna.

Nové míry v růžových bikinách teď Katona předvádí na dovolené ve Španělsku. Tam ji doprovodila kamarádka, se třetím manželem Georgem Kayem se v červnu rozešla. Magazínu Closer pak svěřila, že přestože jí hubenější postava dodala sebevědomí při kontaktu s muži, randit prý zatím není připravená. „Miluji pozornost, kterou mému novému já muži věnují. Už jsem byla párkrát pozvaná na rande, ale vždycky jsem to na posledních chvíli zrušila,“ řekla.

Katona říká, že je „nový člověk“, tak třeba se to projeví i ve výběru partnera. V milostném životě zatím moc štěstí neměla. „Vždycky jsem skončila ve špatném vztahu. Ale jsem stará romantička, stále věřím na lásku, na manželství, na ‚šťastni do konce života‘,“ přiznala zpěvačka, která by měla myslet i na svých pět potomků, jež si pořídila se třemi muži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám