Hlavní obsah
Článek

Na Česko-Slovenském plese měla většina krásek modely od českých módních návrhářů. Moderátorka večera Zora Hejdová (33) se spolehla na služby stylisty Filipa Vaňka (46) a ten jí vybral luxusní kousek z dílny prestižní britské návrhářské ikony proslulé svými extravagantními šaty Vivienne Westwood.

"Vybrali jsme zlatou róbu, protože si myslím, že se to k plesu tak nějak hodí. Výzdoba i tematika, kdy se slaví několik historických výročí, k tomu vybízí. A navíc máme ty zlaté medaile od Ester Ledecké z olympiády, takže oslavuji i ji," mínila Zorka. "Ale já mám taky dvě zlaté doma. Zlatého manžela a i náš pejsek je zlato," smála se.

Róbu měla na těle dost obtaženou, tak nás zajímalo, zda musela před plesem držet nějakou dietu. "Měla jsem štěstí, že když jsem si ty šaty oblékla, sedly mi, jako by je Vivienne ušila přímo na mne, tak jsem si dala k snídani i poctivý dort. Tenhle problém jsem ale měla u svatebních šatů. Měla jsem jedny vyhlédnuté, vysněné, ale v těch jsem prostě jít nemohla a musela vybírat jiné," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám