Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) sice randí se slovenským muzikantem Dávidem Hodekem už rok, ale ukázat nám ho přivedla až nyní. Pár společně vyrazil na svůj první ples, a rovnou na pořádně velký do Obecního domu. Monika bývá na Česko - Slovenském plese pravidelným hostem, její o tři roky mladší přítel tady byl poprvé.

Prý ho ani nemusela dlouho přemlouvat. "Docela se mi sem chtělo, myslím, že je to krásná akce  a společně si ji užijeme," řekl Super.cz Dávid, který ale musel pár chvil zůstat bez své přítelkyně, protože na plese stejně jako v předchozích letech také vystupovala.

Dávid ovšem věřil, že si spolu i zatančí, na plese spolu byli vůbec poprvé. Ale velký tanečník prý není.

"Umím leda tak ploužák. Nějaký rytmus bych snad měl mít, když jsem bubeník. A legrace je, že moje maminka je učitelkou tance, ale já se tanci úspěšně vyhýbal," podpořil rčení, že kovářova kobyla chodí bosa. "Kdyžtak si zatančíme na nějaké funky, to Dávidovi jde. A ještě umí robota," smála se Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám