Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v pondělí se rozloučí s televizní obrazovkou a čeká ji mateřská dovolená. Přesto ještě moderátorka Gabriela Lašková (34) zamířila o víkendu na ples, a navíc bez doprovodu. Manžela schvátila nemoc.

"Už mám jen pár týdnů do porodu. Cítím se dobře, možná bych si troufla i na malý taneček, ale na poslední chvíli jsem stejně nesehnala doprovod," svěřila na Česko-Slovenském plese, kde vynesla červené šaty, které jí na míru ušila návrhářka Taťána Kovaříková. Přibrala pouze devět kilo a vypadala krásně.

Zajímalo nás, na jak dlouho Gábina z obrazovek Primy zmizí, ale nechává to zatím otevřené. "Počkám, jaké nároky bude maličký na světě mít. Chci ho mít na prvním místě, i když mi asi bude práce chybět. V prvních pár týdnech to určitě nebude, ale vidím to spíš v horizontu měsíců," míní.

"Kolegyně Sandra Parmová se vrátila po půl roce od porodu a říkala mi, že je to zvládnutelné. Doufám, že ji můžu vzít za slovo jako zkušenou maminku a že to třeba půjde i v mém případě," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám