Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se ve společnosti objevil Jakub Kohák po boku svého syna Honzíka. Výstřední režisér a herec vzal svého staršího potomka na znovuotevření obchodu známé sportovní značky.

„Jsem tady dnes se synem, který je tady rád a je nadšený. Doufám, že z něj vyroste stejně dobrý člověk a sportovec, jako jsem já,” prohlašuje s humorem sobě vlastním Kohák.

Honza, kterému je sedm a tři čtvrtě, se věnuje atletice. „Já jsem na něj velmi hrdý. Sleduju jeho výsledky,” říká komik, který se sám věnuje ale jiným sportům. „Mám rád basketball, florbal, golf a tuze všechny sporty, kvůli kterým se člověk nemusí příliš přesunovat,” popisuje své koníčky Jakub.

Měl bych hrát dvakrát týdně, ale jsem rád, když se to stane jednou za čtrnáct dní,” říká Kohák, který hraje nastálo futsal za tým Gusanos Rojos, v překladu rudí červi. „Je to pátá nejvyšší soutěž. Já tam hraju na pozici střelec kapitán zabiják,” hrdě prohlašuje Jakub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám