Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takhle jste herečku Ivanu Chýlkovou (60) ještě neviděli. V novém filmu režisérky Andrey Sedláčkové se představí ve stylu, který známe od její americké kolegyně Meryl Streep z oblíbeného filmu Ďábel nosí Pradu.

Ivana Chýlková si ve snímku Backstage zahraje jednu z porotkyň talentové soutěže, kolem které se děj filmu točí. A vypadá opravdu přísně a drsně. Ale zároveň jí strohý účes s ocelově šedými vlasy neskutečně sekne. Až ji přestane bavit melír, který poslední roky nosí, klidně by takhle mohla chodit i normálně.

Dalších netanečních rolí se v Backstage zhostili Kryštof Hádek, Judit Bárdos nebo Roman Luknár. Pilířem filmu je hudba a tanec, hlavní role proto ztvárnili mladí herci Mary Havránová s Ondrejem Hraškou a především pak taneční skupiny The Pastels a Ladylicious. The Pastels na sebe upozornili ve finále Česko-Slovensko má talent, v Česku vystupovali s Lucií Bílou nebo Rytmusem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám