Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) neodletěl na plánované natáčení do Egypta s týmem muzikálu Robinson. V zátoce Soma Bay režisér Adamec natáčí videoklip k muzikálu, bohužel bez hlavní hvězdy. Důvodem je hádka s režisérem. Vztahy Adamce a Hůlky jsou nyní na bodu mrazu.

Důvodem jsou informace o Hůlkovu pochroumaném koleni, které se dostaly na veřejnost, zpěvák z úniku údajně nepravdivých informací viní právě režiséra Adamce. Tvrdí, že je zdravotně naprosto v pořádku, a do Adamce se obul. "Rozhodl jsem se, že neodletím pro osobní neshody s panem režisérem Adamcem," řekl Aha! stroze Hůlka.

Režisér vše bere jen jako výměnu názorů, o konflikt se podle něj nejedná. "Velmi se omlouvám, ale k incidentu nemám, co bych řekl. Celou záležitost považuji za dětinskou malichernost, kterou jsem navíc nezpůsobil a kterou jsem Danovi v klidu a míru vysvětlil. Jeho reakci nerozumím a dále ji nehodlám komentovat," řekl Super.cz Adamec.

Věřme tomu, že vztahy se zase narovnají a Hůlka bude hvězdou premiéry muzikálu Robinson v divadle Hybernia, která je naplánovaná na konec března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám