Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Gránský (32) si na nedostatek pracovních příležitostí zatím opravdu nemůže stěžovat. Zpívá v muzikálech, hraje v seriálech a moderuje Top Star magazín.

Co si ale u dívek oblíbený hezounek koupil za prvních vydělaných padesát tisíc korun? „Za svých prvních vydělaných 50 tisíc korun jsem si pořídil své první auto. Tedy alespoň jeho polovinu, tu druhou doplatili rodiče a prarodiče. Bylo to samozřejmě auto ojeté z bazaru,“ prásknul David Gránský na slavnostní repríze muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway.

To jeho kolegyně Michaela Gemrotová (38) investovala vydělaný peníz do vzdělání. „Já jsem si zaplatila, tedy vlastně přispěla našim na školné, abych jim trochu ulevila. Měla jsem sice super stipendium za svůj prospěch, ale školy v zahraničí jsou pekelně drahé, takže to i se stipendiem stálo pěknou sumu,“ pochlubila se zpěvačka.

A další zpěvák z muzikálu Vojtěch Drahokoupil investoval do sebe. „Protože se věnuji hudbě, tak jsem si splnil sen a za svůj první výdělek jsem si pořídil kytaru. Nebyla zrovna nejlevnější, zaplatil jsem za ni 48 000 korun,“ pochlubil se zpěvák. Jak je vidět, výdělky u muzikálových zpěváků rozhodně nezůstávají ležet nikde ladem.

Reklama

Další články

Načítám