Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva týdny si užili na nejkrásnějších plážích světa na Seychelách Michal Dvořák (58) s manželkou, dýdžejkou Luccou a dětmi Michalem a Františkem. Před pár dny se manželé vrátili do Česka zpět do pracovního procesu. Michala čeká dodělávání desky s Lucií, příprava turné Vivaldianno a Luccu jako dýdžejku vystupování.

"Užili jsme si to moc. Kluci byli nadšení. Milují vlny, až se o ně někdy trochu bojím. Vlny, kterých se bojí i dospělí, jsou pro ně největší zážitek. Hlavně tedy pro staršího Míšu, František vyžaduje zatím ještě přítomnost táty. Míšu ale dostat z vody je nad lidské síly," řekla Super.cz Lucie Dvořáková alias dýdžejka Lucca.

Hlavní ostrov Mahé mají dokonale procestovaný. Bydleli nedaleko hlavního města, ale za těmi nejkrásnějšími plážemi vyráželi na jih ostrova. "Díky půjčenému autu jsme mohli být každý den na jiné pláži. Seychely milujeme, nejsme tady poprvé a určitě ani naposledy," řekla Super.cz Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám