Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britskou herečku Annu Friel (41) mohou čeští diváci znát nejen ze zahraničních filmů, ale také ze snímku Juraje Jakubiska Bathory. Do toho si ji režisér před deseti lety vybral pro ztvárnění hraběnky Báthoryové.

Její filmografie se od té doby pochopitelně značně rozrostla, např. o snímky Všemocný, Ještě, že tě mám nebo Krvavé peníze. A když je řeč o růstu, tak z její dcerky Gracie je už dvanáctiletá slečna, která mámu pomalu začíná doprovázet do společnosti. Friel ji vzala i na předávání Brit Awards, kde na červeném koberci obě zapózovaly ve vzorovaných šatech, a i účes měly stejný.

Pro teenagerku jako Grace musela být účast na ceremoniálu velkým zážitkem, přestože má za mámu slavnou herečku - zpěváky Liama Payneho, Ritu Oru nebo Palomu Faith na jednom pódiu totiž člověk jen tak nevidí.

Už bez dcery pak Friel navštívila jednu z afterparty, na niž se převlékla do dlouhých, sytě červených šatů. Jednoduchých, ale díky výraznému dekoltu velmi efektních.

Reklama

Další články

Načítám