Hlavní obsah
Článek

Všichni o nich vědí, ale moc společných fotek zatím nevzniklo. Selena Gomez (31) a Justin Bieber (30) si po opětovném obnovení vztahu dávají pozor na projevování citů na veřejnosti. O víkendu se ale nechali strhnout atmosférou a na světlo se dostaly snímky, jež nenechají nikoho na pochybách, že jde o velkou lásku.

Fotky pocházejí z Jamajky, kam Biebera a Gomez zavedla svatba zpěvákova otce. Romantická atmosféra udělala své a fotografové pořídili nejen snímky novomanželů, ale i Seleny a Justina. A ne ledajaké. Zpěváci se na nich líbají, láskyplně objímají nebo si špitají a vypadají velmi zamilovaně. Zvlášť Selena, která se krátce před návratem ke své staronové lásce rozešla s rapperem Weekndem, s nímž skoro rok chodila. Možná i proto náklonnost k Bieberovi nedává okatě najevo. S něžnostmi na veřejnosti šetří a ani na novoroční dovolené v Mexiku je spolu nevyfotili. Dokonce ani nebydleli na jednom místě, ale kousek od sebe.

Bieberův otec Jeremy si při venkovním komorním obřadu pro třicet hostů v Montego Bay vzal za ženu třicetiletou přítelkyni Chelsey Rebelo. Ta čeká dítě, své první, Jeremyho čtvrté, a Justin se tak brzy dočká dalšího sourozence - sestry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám