Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stalo se Vám, že jste se v hotelu předních světových řetězců vyspali lépe než doma? Pokud to byl například Hillton, InterContinental, Atlantis, Ritz Carlton…..pravděpodobně jste spali na matraci značky King Koil nebo Serta.

Royal Comfort aneb komfort a design postelí, který nezná hranice

Foto: Royl Comfort
Více

Foto: Royl Comfort

Komerční sdělení

Jste milovníci kvalitního spánku a nechcete dělat kompromisy při výběru postele? Společnost Royal Comfort je výhradním dovozcem luxusních postelí a matrací značek King Koil® a Serta®. Obě tyto značky vyrábějí po desetiletí vysoké matrace a boxspringové postele (kontinentální postele) nejen pro privátní zákazníky, ale i pro nejlepší světové hotely. Firma King Koil spolupracuje na vývoji matrací s mezinárodním sdružením chiropraktiků (ICA), díky tomu jsou matrace složeny i z více než 30 různých vrstev materiálů. Kromě prvotřídních matrací Vám také nabízíme designové postele, jejichž výběr Vás neomezuje v rozměrech, barvách a stylu. A to především díky možnosti individuálního designu.

Nejdůležitější částí celé postele je samozřejmě kvalitní a pohodlná matrace

Foto: Royl Comfort
Více

Foto: Royl Comfort

Komerční sdělení

Správná matrace by měla naprosto přesně vyhovovat Vašim tělesným proporcím a aktivitě. Tvrdost matrace by měla korespondovat s tělesnou hmotností a její volba rozhoduje i o kvalitě spánku. Americké vysoké matrace mají několik společných prvků. Především pružinové jádro, které je nejčastěji tvořeno taštičkovými pružinami rozdělenými do zón. Důležité jsou i použité materiály, kde trendem jsou jednak přírodní matrace, ale i tzv. hybridní matrace, které kombinují přírodní materiály a paměťové pěny různé hustoty. Nejkvalitnější matrace bývají vybavené svrchní matrací, která je vyplněna dalšími vrstvami přírodních či antialergických materiálů.

Vytvořte si vlastní design vaší postele

Foto: Royl Comfort
Více

Foto: Royl Comfort

Komerční sdělení

Momentálně jsou mezi designéry, architekty, ale především privátními zákazníky nejoblíbenější tzv. boxspringové postele, jinými slovy postele s pružinovou základnou, která je zarovnána po bocích s matrací. Upouští se od klasických rámových postelí, stejně tak jako od zdobných tvarů postelových čel. Nejžádanější jsou vysoká čela s jednoduchým prošíváním čtverců či pruhů. Do prostorných ložnic se stala velmi atraktivní čela s přesahem až dva metry. Postelové čelo by mělo dotvářet design zbylého nábytku ložnice. Co se týče barev, nejvíce „in“ jsou přírodní barvy antracit, odstíny hnědé a béžové bez dekorů a ornamentů. Případně jsou žádané drobné melíry v odstínu. Současný trend postelí je nastaven na jednoduché tvary v přírodním barevném ladění.

Nechte se okouzlit novinkami 2018 ze světa postelí a navštivte nás

Foto: Royl Comfort
Více

Foto: Royl Comfort

Komerční sdělení

Royal Comfort Vám představuje naprosté novinky a čerstvé trendy z dílny King Koil. Pro rok 2018 je jimi například matrace s názvem King Koil Athens. Po dlouhém vývoji a testování týmem amerických odborníků na spánek společně s ICA (International Chiropractors Association) se dostala také na evropský trh! Vy si ji můžete přijít vyzkoušet v březnu na největší veletrh interiérového designu v ČR - FOR Interior 2018. Zde se Vám představí společně s novými čely z kolekce King Koil 2018, které jsou dílem předních designérů. Na Vaši návštěvu se těšíme také v našich showroomech v Praze na Vinohradské, v Karlových Varech nebo Brně.

Další články

Načítám