Hlavní obsah
Článek

Jako pravý pirát ve zmenšené podobě vypadal malý Louis Bardo Bullock na dětské párty v losangeleském parku. Svou roztomilostí a také díky slavné mamince Sandře Bullock (47), která si nasadila na hlavu stylový kožený klobouk, na sebe strhával pozornost všech přítomných. Téměř dvouletý Louis je hereččiným adoptivním synem, narodil se v lednu 2010 v New Orleans a původně se o něj Sandra měla starat s exmanželem Jasse Jamesem.

Po médii značně probíraném rozchodu manželů se herečka rozhodla, že chlapce bude vychovávat i sama a jak je vidět, matkou je skutečně skvělou. S Louisem se snaží trávit maximum času a neváhá mu sehnat i pořádný pirátský obleček a šátek se vzorem lebek a zkřížených hnát. Oba se účastnili nedělní párty v Brentwoodu, kam dorazilo mnoho rodičů se svými ratolestmi.

Pro Sandru je chlapec největší radostí, jelikož v minulém roce se u ní střídaly pocity štěstí s obrovským zklamáním. Poté, co získala Oscara i Zlatý glóbus za film Zrození šampiona, ledovou sprchou bylo naopak získání Zlaté maliny pro nejhorší ženský herecký výkon roku za snímek Slečna zamilovaná. Sandra se tak zároveň stala zatím jedinou herečkou, které se podařilo obě tato protichůdná ocenění získat v jednom roce.

Zlatá malina však byla spíš legrací, kterou Sandra přijala s grácií. Pár dní po Oscarech, kde ještě herečka dojemně děkovala svému manželovi Jesse Jamesovi, se provalilo, že ji dlouhodobě podvádí. Bullock přitom s Jamesem plánovala čtyři roky adopci dítěte. Herečka se nakonec rozhodla, že si malého Louise ponechá sama.

Související témata:
Pirát

Reklama

Další články

Načítám