Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu budou mít diváci možnost sledovat první díl show SuperStar, v níž se zájemci utkají o výhru v hodnotě 2 000 000 Kč. Vedle účinkujících, mezi kterými se jistě najdou nové talenty a beze sporu i adepti na hvězdou pěchotu, se fanoušci mohou těšit na moderátorské duo ve složení Jasmina Alagič a Leoš Mareš (47). Ten se do soutěže vrací po sedmi letech.

Mareš show moderoval v letech 2006, 2009 a naposledy v roce 2011. „SuperStar je matka všech podobných soutěží. Je mi ctí, že po sedmi letech opět zažiji jako moderátor atmosféru přímých přenosů s tolika talentovanými soutěžícími,” říká Leoš.

Moderátorskou partnerkou mu bude Jasmina Alagič, jak jsme již informovali. „Do projektu vstupuji s obrovským nadšením, energií, ale zároveň s pokorou a respektem,“ prozradila půvabná Slovenka, která spolu s Marešem vytvoří velmi atraktivní dvojici. Marešovou životní partnerkou je Monika Koblížková, kterou si před pár dny vzal za ženu.

Výkony soutěžících budou hodnotit Pavol Habera, Ben Cristovao, Katarína Knechtová a Matěj Ruppert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám