Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přemýšlíte o pořízení nového zahradního skleníku? Potřebujete vyměnit starý skleník za nový? Ale jak vybrat ten správný. Specialista na skleníky, Zahrada Ježek, vám výběr usnadnil a vybral pro vás ty vůbec nejlepší a zahrádkáři v Česku nejvíce kupované skleníky. Za nejnižší ceny a s dopravou zdarma. Jaro se kvapem blíží, tak s výběrem nemeškejte.

2DUM 4 x 3 m Volya

Foto: Zahrada Ježek
Více

Foto: Zahrada Ježek

Komerční sdělení

Dlouhodobě nejprodávanější, velmi odolný a na údržbu nenáročný obloukový skleník. Konstrukce je vyrobena z vysoce kvalitních pozinkovaných ocelových profilů. Kromě vysoké odolnosti vůči rozmarům počasí je další výhodou i prodloužená záruka na polykarbonátové prosklení. Při stavbě nejsou potřeba základy. Ventilační schopnosti skleníku 2DUM pak lze ještě vylepšit střešním oknem s automatickým otevíračem.

Target 6200 Vitavia Garden

Foto: Zahrada Ježek
Více

Foto: Zahrada Ježek

Komerční sdělení

Prémiový skleník od britského výrobce patří mezi klasické skleníky se sedlovou střechou. Skleník je vyroben ze stříbrných eloxovaných hliníkových profilů se zárukou 15 let, prosklení zajišťuje 4 mm polykarbonát. Target 6200 je vybaven posuvnými dveřmi a dodáván je včetně pozinkované základny a dvěma ventilačními okny. To vše v ceně. V naší nabídce naleznete také kratší, dvoumetrovou variantu Target 5000, či delší čtyřmetrovou variantu Target 7500.

Trjoska 6 x 3 m Volya

Foto: Zahrada Ježek
Více

Foto: Zahrada Ježek

Komerční sdělení

Nová řada ruských skleníků Volya považovaná za nástupce skleníků 2DUM. Oproti předchůdci má jednodušší montáž. Další výhodou je zvýšená odolnost díky zesílené pozinkované konstrukci. Skleník lze prosklít polykarbonátem o síle 4 mm anebo 6 mm. Širší prosklení zlepšuje termo-izolační vlastnosti až o 30 %. Zahradní skleník Trjoska na zahradě postavíte v délkách od 4 do 12 metrů.

DODO 8x5 Lanitplast

Foto: Zahrada Ježek
Více

Foto: Zahrada Ježek

Komerční sdělení

Druhý nejprodávanější skleník se sedlovou střechou (rozměr 2,35 x 1,5m). Jedná se cenově přijatelné řešení skleníku menší velikosti. Konstrukce je tvořena pozinkovanými ocelovými profily nalakovanými na zelenou nebo šedivou barvu. Pro výplň skleníku je použit polykarbonát tloušťky 4 mm, který vám přijde již nařezaný a připravený ke snadné instalaci. Skleník lze pořídit v různých velikostech a šířkách polykarbonátového prosklení. Do 31. března navíc ke skleníku na Zahradě Ježek dostanete zdarma také čistič polykarbonátu a teploměr s vlhkoměrem.

Gardentec Classic PROFI 4 x 3 m

Foto: Zahrada Ježek
Více

Foto: Zahrada Ježek

Komerční sdělení

Pátý nejprodávanější, nikoliv však poslední v pořadí je velice odolný obloukový skleník Gardentec Classic s pozinkovanou konstrukcí síly 1 mm a polykarbonátovou výplní tloušťky 6 mm. Mezi přednosti patří mimo uvedeného také 10 cm vysoký bezúdržbový základový profil, který nahrazuje nákup či stavbu klasické základy. Z obloukových skleníků je nejsnazší na montáž. Skleník je možné postavit v délkách od 2 do 8 metrů, další možností je volba mezi 4 nebo 6mm polykarbonátem. Samozřejmostí je možnost dovybavení automatickým střešním větracím oknem.

Další články

Načítám