Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný režisér Juraj Herz (83) je sice po mozkové atace už tři měsíce doma, ale jeho zdravotní stav se moc nelepší. Režisérova partnerka Martina Hudečková (54) se o něj vzorně stará, ale pokroky prý zatím vidět nejsou.

„Trochu se rozmluvil, vnímá, sleduje televizi, stále se ale nehýbe a je zmatený,“ řekla Aha! Hudečková, která hned po skončení představení v divadle chvátá domů za Jurajem.

„Dohraji v divadle, co je nazkoušeno, do ničeho nového se ale pustit nemohu,“ dodala herečka s tím, že jí to nedělá sebemenší problém.

„Když jsme si spolu začali, Juraj mi dal pár opravdu krásných let. A já mu to teď chci vrátit,“ má jasno Hudečková, jež kvůli zdravotnímu stavu svého partnera musela nechat nově zařídit byt.

"Má svoji polohovací postel, hledáme nejlepší úhel k televizi, nebo aby viděl na obrazy, co má rád. Není to jednoduché, ale bojujeme,“ řekla nedávno herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám