Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka Tallia Storm (19), kterou pro hudební byznys objevil Elton John, má ráda výraznou módu. Šaty z tohoto ranku zvolila i na londýnský charitativní večírek nadace Naked Heart Natalie Vodianovy, jejímž cílem je podpora rodin, pečujících o děti s fyzickým i psychickým postižením. Ukázaly se ale extravagantnější, než bylo zamýšleno.

Akce ve stylu jarmarku, kde měli hosté k dispozici stánky se sladkostmi (své cookies nabízela třeba Karlie Kloss), řetízkáč nebo kolo štěstí, snese velkou dávku výstřednosti, šaty vyhrnuté až k pasu a roztržené silonky ale už byly příliš - a ani to nebylo zamýšleno. Délka modelu a stříbrné aplikace ale Talliu zradily už při příjezdu do londýnského Roundhouse, a nezbývalo jí, než fotografům zapózovat i s rozjetým okem. V reji, který následoval, si toho ale už nejspíš nikdo nevšiml.

Vodianova na party přivítala také blogerku a návrhářku Kimberley Garner či modelky Laru Stone, Lottie Moss nebo Hailey Baldwin. Vybralo se v přepočtu téměř 66 miliónů českých korun.

Reklama

Další články

Načítám