Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka, zpěvačka a kamarádka Kim Kardashian (43) z dětství Nikki Lund (37) se před jedenácti měsíci stala maminkou syna Hendrixe a mateřství má na ni zjevně ten nejlepší možný vliv.

Populární zpěvačka se pyšní ukázkovou postavou, kterou velmi ráda prezentuje na veřejnosti. I v jednodílných plavkách to vnadné mamině díky dokonalým ženským proporcím sekne při každém pohybu.

Obzvlášť, když jí vnady v plavkách prosvítaly natolik, že to vypadalo, jako když se po pláži v Malibu prochází nahá. Nikki Lund byla v dětství velkou kamarádkou Kim Kardashian. S ní má společné typické velké pozadí, které je poznávacím znamením slavné Kardashianky.

Nikki se ale raději věnuje hudbě a především módě. Blízko má i k mužům z hudební branže. Syna vychovává s muzikantem a producentem Jeffem Phillipsem.

Nějaký ten pátek chodila i s kytaristou Bon Jovi Richiem Samborou, jenž patří k vyhlášeným sukničkářům. Lund o rockerovi, jehož náručí prošly i Heather Locklear, Denise Richards či zpěvačka Cher, hovořila vždy v samých superlativech a chválila ho za to, jaký je milenec. Na dlouhodobý vztah si ale raději našla jiného muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám