Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a Česká Miss World Natálie Kotková (30) za poslední měsíce viditelně zhubla a vypadá fantasticky. A lépe se bude cítit i na Česko-Slovenském plese, kam už tuto sobotu vyráží. Byli jsme u toho, když si u návrháře Jakuba Ponera vybírala šaty.

Předvedla se ve třech modelech, ale ani jeden nevynese. Návrhář jí šaty šije na míru a ještě nejsou úplně hotové. "Vždycky mám nějaké bodýčko a přes to krásnou látku. Budu mít trošku jiné šaty než ty, které vidíte, ale odhalené budou taky," řekla Super.cz Kotková.

S odvážnými modely měla ze začátku trošku problém, časem si zvykla. "Jsem spíš stydlín. Musela jsem se hodně naučit šaty nosit. Když stojím, vím, jak mám stát, ale když sedím, jsem trošku nesvá, jestli nic nevykukuje. Když si dám skleničku vína, je to trošku lepší," usmívá se.

Na ples ji nedoprovodí její přítel, zpěvák kapely Slza Petr Lexa. "Partner se mnou nebude. Uvidím, s kým letos půjdu. Na plese jsme spolu nikdy nebyli, raději spolu chodíme sami někam na vlastní neveřejnou párty. Užijeme si čas doma a ven chodím s jinými lidmi. Vztah zůstává jen mezi námi," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám