Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle okouzlující a pečlivě upravená zpěvačka Katy Perry (26) opět dokázala, že si ze sebe umí udělat legraci a úchvatná nemusí být za všech okolností. Občas se totiž ukáže ve svých klipech i s nelichotivými rovnátky a staromódními brýlemi nebo s bláznivě obarvenými vlasy a v šílených kostýmech, ale tentokrát to byla opravdová změna. Na halloweenskou party si totiž nechala nalíčit na obličej lebku. Zpěvačka tak byla skutečně k nepoznání.

Fotografie své vizáže pak Katy poslala na svůj Twitter s komentářem: „Buďte upřímní, nevypadám unaveně?“ Americká hudebnice pak ještě přidala další snímek, na němž je zvěčněna s přáteli, kteří jsou namaskováni v podobném duchu, k němuž napsala: „Nejděsivější noc mého života!“

Zpěvačka, jež na sebe upozornila v roce 2008 po celém světě hitem 'I Kissed a Girl' nyní boduje v rádiích písní 'Last Friday Night'. Před rokem si vzala během obřadu v indickém Rádžastánu britského komika a herce Russela Branda (36).

Reklama

Další články

Načítám