Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem oznámil zásnuby se svou přítelkyní Cherry Seaborn (25) a není vyloučeno, že nyní už je z Eda Sheerana (27) ženáč. Během jeho pondělního koncertu v Londýně nešel přehlédnout kroužek, který se objevil na zpěvákově levém prsteníčku. Otázky novinářů ohledně sňatku zatím zůstaly nezodpovězeny.

Spekulacím o svatbě nahrává také tweet, který 17. února zveřejnila moderátorka Ellen DeGeneres. Ta Sheeranovi prostřednictvím sociální sítě popřála k narozeninám a dodala, že je nadšená z jeho svatby a že zazpívá. Stihl si tak zpěvák k narozeninám dopřát manželství? Své soukromí si drží pod pokličkou, tudíž je to klidně možné. I ty zásnuby veřejně oznámil až po téměř měsíci.

S Cherry se Ed zná už od středoškolských let. Dohromady se ale dali až v roce 2015, na večírku u Taylor Swift, pořádanému ke Dni nezávislosti. Seaborn tehdy pracovala v New Yorku, ještě téhož roku ale za Sheeranem přesídlila do Londýna. Zpěvák také uvedl, že je připraven založit s partnerkou rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám