Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovo ‚neuvěřitelně‘ bývá často užíváno v případech, kde se příliš nehodí. V tomto ale věřte, že sedí skvěle. Modelka, návrhářka a pro mnohé módní ikona Yasmin Le Bon (53) je totiž takovým malým přírodním úkazem, a když pózuje se svou osmadvacetiletou dcerou Amber, na první pohled člověk neví, která z těch dvou je o generaci starší...

Žně v modelingu Yasmin zažívala v osmdesátých a devadesátých letech, kdy si ji na přehlídky bookovaly značky Chanel, Dior, Versace... Patřila k éře supermodelek stejně jako Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington... V módním byznysu Yasmin pracuje i nyní, stále fotí do magazínů, navrhuje oblečení a i na přehlídkách je k vidění. Jen se z mola přesunula do prvních řad mezi významné hosty.

S manželem, hudebníkem Simonem Le Bonem, známým z kapely Duran Duran, mají tři dcery, třiadvacetiletou Talullah, o tři roky starší Saffron a nejstarší Amber, která je také modelkou.

Reklama

Další články

Načítám