Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Venku sice panuje mrazivé počasí, zpěvák Michael Foret (37) ale rozhodně nezahálí. Již nyní totiž maká na tom, aby měl v plavkách vyrýsovanou postavu. A má k tomu opravdu přísnou trenérku.

Tou je jeho osmnáct měsíců stará dcerka Lia, která slavnému tatínkovi nedaruje nic zadarmo. Touží po něm tisíce fanynek, on se ale rozhodl pro klidný rodinný život.

V červenci 2014 si vzal svou dlouholetou přítelkyni Elišku a o dva roky později se jim narodila dcerka Lia. Foret se rodinného štěstí nemůže nabažit. Roztomilou dcerku s sebou bere dokonce i do posilovny.

„Mám novou trenérku a dnes jsme měli první lekci. Je na mě docela přísná. Rýsujeme spolu postavu do plavek,“ okomentoval snad ty nejroztomilejší snímky z posilovny zpěvák, který k trénování má i další důvod.

V dubnu se objeví v muzikálu Mamma Mia!, který se vrací do Kongresového centra v Praze. Michael v muzikálu ztvárňuje roli Skye a navíc se svléká do půl těla, takže je jasné, že chce být před fanynkami ve formě. Zpěvák na konci loňského roku koupil s manželkou pozemek a chystá se postavit dům. Tak už jenom zasadit strom a pořídit malé Lie bratříčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám