Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už oslavila třicítku, alternuje se v hlavní ženské roli sedmnáctileté dívky Sáry s patnáctiletou Natálií Grossovou (21). Není divu, že když má hrát mladinkou nevinnou dívku, nemůže vystavovat tolik ze svého vnadného vylepšeného dekoltu.

Zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38) ovšem můžeme vídat i u konkurence. V muzikálu Muž se železnou maskou hraje krásku, na níž by velmi rád nejen pohledem spočinul francouzský král. A tam už má kostýmy opravdu hodně sexy. Jak se ostatně můžete pokochat na fotografiích, šaty mají takový střih, že to vypadá, jak by z Míši měly každou chvíli spadnout.

V Divadle Broadway by se v tom případě možná slavilo ještě víc, ale i tak důvod k oslavě byl. Muzikál Muž se železnou maskou totiž navštívil padesátitisící divák. Na Plesu upírů se slavilo minulý pátek, pro změnu 150. repríza, tu ale odehrála Natálie Grossová, takže Míša si užila slavnostní dort aspoň u konkurence, kde jubilejního diváka přivítala spolu s Davidem Gránským, jenž hrál krále Ludvíka XIV., královnou Ivou Marešovou nebo mušketýry Petrem Kolářem či Josefem Vojtkem.

Reklama

Další články

Načítám