Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu jen pár měsíců, co si při zatím posledním z mnoha chirurgických zákroků nechal odstranit z každé strany hrudního koše po dvou žebrech. Aby prý vypadal štíhlejší. Připadá to i vám tak středověké a barbarské?

Rodrigu Alvesovi, který je natolik posedlý svojí chirurgickou přeměnou, to přijde normální. Vždyť každý přece musí vědět, jak náročný si vytyčil cíl. Ona transformace v partnera plastikové panenky Barbie je procesem náročným, extrémně nákladným a ano, tak trochu nebezpečným. A pro člověka, jež své změny tak hluboce miluje, také nekonečným.

A protože Rodrigo potřebuje svoji popularitu co nejvíce zachovat a potažmo tuhle panoptikální šou co nejlépe prodat majitelům televizních stanic, rozhodl se svými úspěchy pochlubit poněkud nevšedním způsobem.

Před svou návštěvou Milána obvolal redakce některých italských novin a přímo na svém hotelovém pokoji uspořádal improvizovanou tiskovou konferenci. Těm několika málo zástupcům tisku, kteří skutečně dorazili, pak předvedl své nové a pro normální fungování již nadále nezbytné „nádobíčko“ - korzety! Má hned čtyři různé a musí je nosit, aby se jeho tělo nezhroutilo.

Je k neuvěření, že se i v 21. století, přes veškeré volně dostupné informace, které jsou o podobných metodách a úpravách těla k dispozici, stále ještě dochází k podobným extrémům. Vždyť soustavné Alvesovo sebepoškozování a mrzačení pro splnění tak pofidérního cíle je evidentním projevem duševní choroby. Alvesovi se kvůli tomu stále hůř daří nalézt sponzory, natož pak další a další lékaře, kteří jsou ochotni tyto zákroky provést. Cestuje tak velmi často do destinací mimo USA či Evropu, kde se plastická chirurgie provozuje hodně, ale opravdu hodně "divoce".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám