Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jsou partie, které nedokážete zformovat ani dietou, ani cvičením? V pražském Asklepion pro vás mají po celý březen nabídku, díky které se zbavíte špíčků na místech, kde se to nedaří, a jako dárek získáte ještě další 3 ošetření pro zlepšení vzhledu kůže, její zpevnění a vyhlazení celulitidy. O co jde?

Jediná liposukce, která odsaje tuk a vypne kůži

Foto: ASKLEPION
Více

Foto: ASKLEPION

Komerční sdělení

Na trhu je v současnosti jediná liposukce, která se kromě toho, že vás zbaví tukových polštářků na místech, kde se dají těžko zhubnout i vycvičit, postará také o vzhled kůže nad odsátou oblastí. Kromě odsávací kanyly totiž na povrchu působí radiofrekvenční hlavice, která kůži vypíná a vyhlazuje. Po radiofrekvenční liposukci BodyTite nezůstanou žádná povolená místa, ani prohlubně a vy se můžete radovat z vysněné siluety i v plavkách. A protože v Asklepionu vědí, že pěkná postava není jen o liposukci, připravili pro vás v březnu jako dárek další pooperační péči v podobě lymfodrenáže a luxusních ošetření pro zeštíhlení a vyhlazení celulitidy, která dostanete k liposukce BodyTite zdarma.

Jak si udržet pevnou a štíhlou postavu

Foto: ASKLEPION
Více

Foto: ASKLEPION

Komerční sdělení

Radiofrekvenční liposukce BodyTite je 2x efektivnější než běžná liposukce. Jak jsme už zmínili, nevěnuje se totiž jen odsátí tuku, ale i zlepšení vzhledu a kvality kůže. To je ovšem i po operaci dobré podpořit vhodnou životosprávou, lymfodrenážemi a správnou anticelulitidní péčí, ať už doma nebo od kosmetiček. Manuální lymfodrenáž tělo vyhladí a detoxikuje. K němu specialisté v Asklepionu doporučují profesionální bodyformingová ošetření Phytomer Sculpt Zone a Phytomer Morpho Designer. Až do konce března máte tuto luxusní pooperační v podobě tří ošetření v celkové hodnotě 5700 Kč k liposukci BodyTite zdarma.

Vše, co jste chtěli vědět o liposukci

Foto: ASKLEPION
Více

Foto: ASKLEPION

Komerční sdělení

O liposukci panuje mnoho polopravd a mýtů. Jak to s odsáváním tuku opravdu je, jak se provádí, co od ní čekat a na co si dát pozor, jsme se zeptali MUDr. Heleny Singerové, plastické chiruržky v Asklepionu. Co je a co není liposukce? „Liposukce je chirurgický výkon, při kterém provádíme snížení podkožní tukové vrstvy odsátím určitého množství tuku tam, kde dochází k jeho nadměrnému ukládání,“ říká MUDr. Helena Singerová. „Liposukce naopak není metodou, která snižuje nadváhu obézních jedinců.“

Další články

Načítám