Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Průhledné a průsvitné materiály se dávno zabydlely v šatnících nejen celebrit, podlehly jim ženy napříč věkovým i váhovým spektrem. Cestu si našly i k modelce a dceři hudebníka Noela Gallaghera a jeho exmanželky Meg Mathews, osmnáctileté Anaïs Gallagher.

Ta zvolila zcela průhledné šaty na párty britské mutace magazínu Vogue, konanou v neděli večer v Londýně. K romantickému, krajkou lemovanému kousku pak oblékla kožený křivák, který později svlékla, „martensky“ a ozdobila se výraznými šperky v červených tónech.

I její doprovod, fotograf Antonioni, vypadal v oversize vínovém obleku s širokými kalhotami, bílém polo tričku a bílých teniskách stylově. Pár nechtěl v silné konkurenci, jež se na večírku sešla, zapadnout. A vzhledem k tomu, že šlo o párty nejvýznamnějšího módního časopisu, navíc přidruženou k tamnímu fashion weeku, nikdo nechtěl působit nudně.

Naomi Campbell si poradila průhlednými a „opeřenými“ šaty, Rita Ora zvolila barevně i střihově extravagantní kus a mladá herečka Ellie Bamber vystavila v kontrastu zářivě fialových šatů svůj alabastrový dekolt.

Reklama

Další články

Načítám