Hlavní obsah
Článek

To je ale podoba! Americká herečka Uma Thurman (53) vyrazila do ulic New Yorku se svou nejstarší dcerou Mayou (19) a nutno dodat, že jablko nepadlo daleko od stromu. Nejenže se Maya své slavné matce podobá jako vejce vejci, její kariéra se navíc ubírá stejným směrem.

Zatímco Uma je hvězdou kasovních trháků jako Kill Bill či Pulp Fiction, její dcera studuje na škole pro dyslektiky herectví a na kontě už má i první roli. Loni debutovala ve filmu Malé ženy natočeném podle románu americké feministky, spisovatelky a básnířky z 19. století Louisy May Alcottové. Geny má v tomto směru koneckonců nadějné, vždyť i její otec Ethan Hawke (47) je úspěšným hercem. S Umou se rozvedl v roce 2005.

Potkat Umu Thurman v ulicích New Yorku ostatně není žádná vzácnost. Přestože má na kontě okolo 45 miliónů dolarů, do práce chodí zpravidla pěšky a bez make-upu. Ten raději nechává na profesionálech. Bydlí totiž jen kousek od Brodwaye, kde má momentálně angažmá v politické komedii Pařížská žena od scenáristy úspěšného televizního seriálu Dům z karet slavného Beaua Willimona.

Uma Thurman je mimochodem zatím jednou z posledních hereček, která se přihlásila jako jedna z jeho obětí sexuálního obtěžování hollywoodského producenta Harveyho Weinsteina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám