Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka poslední řady StarDance Veronika Lálová patří ke specialistkám na sambu. Její famózní zadeček diváci zbožňovali a určitě ambiciózní tanečnici dopomohl k vítězství v soutěži.

Sympatická dáma, která působí i jako moderátorka v regionální televizi, nedávno odletěla do Brazílie, aby si zatančila sambu na karnevalu a zároveň se v temperamentním tanci co nejvíc zdokonalila.

Čas si ale našla i na zasloužený relax. Na pláži v Riu se svlékla do plavek a pochlubila se krásnou sexy postavičkou. „Jsem tu jako doma,“ líčila nadšeně kráska, která StarDance vyhrála společně s hercem Zdeňkem Piškulou (25).

Lálová zůstane v Brazílii celý únor. „Přijela jsem do Ria tančit sambu na karneval, ale také trénovat. U nás doma se není od koho učit, tak jsem přijela sbírat další zkušenosti opět sem,“ nechala se slyšet Lálová. Tak snad nové dovednosti ukáže i doma v Česku.

Reklama

Další články

Načítám