Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani po všech těch letech, kdy je extrémně vytěžovanou profesionálkou, se na její tváři neobjevila jediná známka únavy. Zdá se naopak, že když pro samou práci neví, kam dřív skočit, sluší jí to ještě trochu víc. A na množství její téměř nadlidské energie, kterou vyzařuje, se to také neprojevuje.

Asi tedy nikoho moc nepřekvapilo, když Emily Ratajkowski (32), která si zahrála i ve filmu Zmizelá po boku bena Afflecka, do svého portfolia nedávno získala další prestižní zakázku. Tentokrát se jedná o jarní kampaň na spodní prádlo oděvní značky DKNY.

Americká modelka, která první velké úspěchy v módní branži zaznamenala už na začátku vysokoškolského studia, už ostatně několikrát zopakovala, že nejpohodlněji se v osobním životě cítí nahá: „Ráda se rozhoduji sama. I proto žiju svůj život jen podle mých vlastních představ... Nejvíce pohodlně se cítím nahá doma...,“ svěřila se nedávno reportérům deníku Daily Mail.

Nelhala. Na jejím uvolněném výrazu při focení je to zkrátka poznat. Ostatně, sami se o tom můžete přesvědčit z materiálu, který najdete v naší sexy galerii. Emily sice úplně nahá není, ale na to, aby rozpálila vaši fantazii, to stačí až až.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám