Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý víkend se v Los Angeles konal festival All Star Weekend pořádaný Národní basketbalovou asociací a do hry se zapojilo mnoho známých jmen, např. Justin Bieber nebo Jamie Foxx (50). Druhý jmenovaný v rámci doprovodných aktivit uspořádal i vlastní charitativní zápas.

I ten byl skutečně hvězdný, pozvání na něj přijali Jamieho přátelé především z hudebního průmyslu. Peníze na sportovní potřeby pro děti a mladistvé s postižením pomohli vybrat Tyga, Chantele Jeffries, Madison Beer, Anwar Hadid či Foxxova dcera Corrine. Herečka Katie Holmes (45) chyběla, společně byli aspoň na Valentýna potrénovat.

Foxx a Holmes spolu bývají viděni jen sporadicky. Nepózují na červených kobercích, i když dorazí na jednu společenskou akci, nesdílejí společné snímky na sociálních sítích. Soukromí si chrání tak důrazně, že když dělal herec před All Star zápasem rozhovor a moderátor se jej zeptal, zda s Katie na Valentýna hráli basket, Foxx si beze slova sundal sluchátka a mikrofon a odešel.

A jelikož se oba obklopují důvěryhodnými přáteli, alespoň podle množství informací, které se dostávají ven - téměř žádné -, ani odtud se jejich příznivci příliš nedozví. Poslední zprávy od ‚zdrojů‘ hovoří o tom, že Katie je skvělá matka, pro niž je dcera vždy na prvním místě. A že je to zase ta ‚stará dobrá Katie‘. Ovšem co přesně je tím myšleno...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám