Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Ordinace v růžové zahradě se Ha Thanh Špetlíková ocitla před šesti roky vlastně náhodou. Měla něco přeložit a dostala epizodní roli. A její postava zdravotní sestřičky už se v kamenické nemocnici pohybuje skoro šest let.

Na rozdíl od ostatních postav Ordinace, kde už měl skoro každý vztah nebo aspoň pletky s každým, je její sestřička nečekaně cudná. "Jsem stydlivá a už na začátku, protože jsem nevěděla, do čeho jdu, nastavila podmínky. Natáčení beru jako zpestření," vysvětlila.

Mimo seriál má ovšem exotická brunetka řadu dalších nehereckých aktivit: "Vedu kavárnu, druhou otevírám a navrhuju kostýmy pro divadlo. S manželem už bychom si i pomalu přáli založit rodinu, zatím máme jenom pejska," svěřila.

Pochlubila se nám ale i dalšími hereckými úspěchy. "Nevyhledávám to, ale příležitosti přicházejí samy. Minulé léto jsem točila dva filmy. Jeden je Miss Hanoj, kde hraji hlavní roli policistky, a druhý se jmenuje Úsměvy smutných mužů, tam jsem feťačka," doplnila Ha Thanh.

Reklama

Další články

Načítám