Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Stehlíková si nechala narůst delší vlasy a pomalu mění image. "Krátkých vlasů jsem si užila dost, přiznám se, že už mě to moc nebavilo a chtěla jsem změnu, a tak jsme s Honzou Kořínkem vymysleli mikádo a trochu změnili i barvu,“ prozradila na focení svatebních účesů herečka.

Markétu diváci znají ze seriálu Ulice jako vyšetřovatelku Karlu Taubrovou. "Jsem ráda, že se vše dobře naplánovalo a podařilo se to skloubit i s natáčením. Přeci jen mám ve smlouvě, že bych neměla výrazně měnit svůj vzhled. Ale z Ulice mi vyšli ve všem vstříc, za což jsem fakt ráda," říká Markéta Stehlíková.

Markétu čeká jaro plné práce, protože se jí v současné době sešlo několik zajímavých projektů. "Samozřejmě pokračuji v natáčení Ulice, ale přibyly mi nějaké další role v seriálech, a také stále hraji divadlo v Činoherním klubu a nově budu i v divadle Kalich,“ nastínila své plány.

Reklama

Další články

Načítám