Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, zpěvák a moderátor David Gránský (32) už buduje rodinné sídlo. S přítelkyní Nikolou se rozhodli pro stavbu vlastního domu. A když vše půjde podle plánu, za rok by mohli bydlet a do plození potomků by se pustili o půl roku později.

"Máme pozemek, měli jsme schůzku s projektantem, který nám řekl, že bydlet budeme nejdřív za rok. Je to v plínkách," řekl Super.cz Gránský na tiskové konfenci soutěže krásy Miss Czech Republic, kterou moderoval.

Na dům si vzali hypotéku. "Nemám zas tolik peněz, abych mohl koupit pozemek a postavit barák. Máme hypotéku. Dům je kousek za Prahou," prozrazuje.

A kdy tedy zasadí první strom a pustí se do potomka? "Než zasadíme strom a porodíme syna, tak bychom si dům rádi užili bez potlapkaných stěn. Za rok budeme bydlet, pak bychom si to alespoň půl roku chtěli užit sami s Niky, to máme rok a půl a pak děj se vůle boží," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám