Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přidala se k ženám, které zapózovaly nahé pro speciální edici fotek Sports Illustrated s názvem In Her Own Words (Ve vlastních slovech). Právě ta (slova) jsou jediným, co mají ženy, jež se do kampaně zapojily, na sobě. V případě Culpo to jsou například výrazy žena, figura, síla a další. Každá z modelek si slova zvolila sama - tak, aby ji vyjádřila.

Olivia přiznala, že byla před focením nervózní, a vzhledem k nahotě se tomu nelze divit ani u zkušené modelky, která se svým tělem živí. Nakonec však byla nadšená. „Byla to neskutečná zkušenost,“ dojala se na Instagramu.

„Je mi ctí, že se mohu zapojit do konverzace o ženách, našich tělech a naší síle. Když jsem o focení poprvé slyšela, byla jsem nervózní, že budu fyzicky i psychicky obnažená. Všechna slova a fráze, která jsem si zvolila, reflektují můj strach, nejistoty a trápení,“ svěřila.

Culpo doufá, že svou otevřeností pomůže ženám si uvědomit, že v pochybnostech o sobě samých, o svých tělech, ale třeba i schopnostech, nejsou samy. A že jimi trpí i slavné ženy, královny krásy nevyjímaje. Olivia má titul Miss Universe 2012.

Nahé se fotografkou Taylor Ballantyne (celý tým tvořily ženy) nechaly zvečnit také Robyn Lawley, Sailor Brinkley Cook, Pavlína Pořízková nebo Kate Wasley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám