Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když loni Anna Faris a Chris Pratt oznámili rozchod, fanoušky to zaskočilo, mnohé překvapilo, některé i zklamalo. Dumali, co za koncem osmiletého manželství, do kterého se narodil syn Jack (5), může být. Pár jich vzápětí přispěchalo s teorií, že hřebíčkem do rakve vztahu Faris a Pratta byl hercův údajný románek s kolegyní Jennifer Lawrence. Tyto domněnky se záhy ukázaly jako mylné, a tak se lidé museli smířit s vysvětlením, že důvodem krachu vztahu bylo časové zaneprázdnění obou.

Zatímco po boku Pratta, jenž je hvězdou filmů Strážci Galaxie, Jurský svět či Pasažéři, se oficiální partnerka zatím neobjevila, Faris (Ztraceno v překladu, Zkrocená hora, Scary Movie) už si novou známost našla. Navíc ji neskrývá a k partnerovi Michaelu Barrettovi se na ulicích láskyplně tulí.

Faris a kameraman Barrett se seznámili při natáčení hereččina nového filmu Přes palubu, jenž je remakem komedie z roku 1987 s Goldie Hawn. Na rande spolu byli poprvé spatřeni loni v říjnu, tři měsíce po rozchodu Faris a Pratta. O tom, že jde o vážnou známost, svědčí fakt, že herečka už s partnerem seznámila syna a také své rodiče. Všichni společně byli viděni na Super Bowlu.

Reklama

Další články

Načítám