Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z teprve dvanáctileté dcery slavných rodičů - amerického herce Johnnyho Deppa (48) a francouzské zpěvačky a herečky Vanessy Paradis (38) Lily-Rose Melody Depp je mladá dáma. Když se spolu s ochrankou vydala na nákupy do obchodního centra The Grove v Los Angeles, vypadala velice stylově. Díky štíhlé postavě a jemným rysům ve tváři by navíc mohla jít ve šlépějích své maminky, která začínala svou kariéru také jako modelka.

Lily-Rose vkusně zkombinovala světlé džínové šortky, šedé tílko a výrazný náhrdelník s béžovohnědými balerínami a především prostornou hnědou koženou kabelkou od Marca Jacobse. Lily tak dala najevo, že je jí móda velice blízká a umí se v ní již v tomto věku výborně pohybovat.

Od své dcerky by se možná poslední dobou mohla učit maminka Vanessa, která nejspíš razí heslo: „Hlavně pohodlně!“. Model, v němž se před pár dny objevila na letišti v Los Angeles, byl totální trefou vedle. Paradis si poslední dobou navíc libuje ve skutečně neslušivých kloboučcích. Z jejího typicky francouzského šarmu jako kdyby nic nezbylo. Dvanáctiletá Lily by si tak možná mohla vzít maminku „na kobereček“ a vysvětlit jí, jak na to.

Reklama

Další články

Načítám